O nama

Medicinsko kozmetički centar Estema osnovan je 1991. god., kada je vlasnica,dr.med Rajka Lukovnjak – Vulelija donijela prvi aparat za mikrodermoabraziju u Hrvatsku i nakon desetogodišnjeg rada u ambulanti otvorila centar za ljepotu.

Dr. Rajka Lukovnjak – Vulelija rođena je 12.02.1955. u Štrigovi u Međimurju. Nakon završene gimnazije u Čakovcu 1974. upisala je Medicinski fakultet u Zagrebu. Nakon diplomiranja 1979. radila je u Medicinskom centru Sisak i u ambulanti medicine rada Hidroelektra u Zagrebu. Nakon završenog postdiplomskog studija iz medicine rada bila je rukovoditeljica zdravstvene službe Hidroelektre. Željna novih znanja otišla je 1991. u Torino na obuku za rad sa aparatom za mikrodermoabraziju, s kojim se mogu ublažavati i uklanjati ožiljci. Zatim je postala zastupnica i edukatorica za kozmetiku AlgodermiaR.deLandorUnibel za Hrvatsku.

U svom radu koristi vrhunske aparate i preparate : C.A.C.I, SKIN ABRADER, dijamanta dermoabrazija, RADIJALNA ENDODERMOTERAPIJA, injekcijska terapija bora (sa Restylanom i Estelisom) kozmetika Unibel, Laboratorie Ericson, Rewiderm, Celucur i dr.

Uz doktoricu u centru rade i iskusne školovane kozmetičarke koje pružaju kompletnu njegu lica i tijela, masaže, depilacije, njegu ruku i noktiju.