Specijalni tretmani

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija je postupak kojim se s aparatom Skin Abrader pomoću sterilnih kristala uklanja gornji sloj kože. Time se potiče njeno intenzivno obnavljanje, podiže imunitet kože i njezin kapacitet za vlagu. Dermoabrazijom se tretiraju ožiljci (od akni, povreda i operacija), bore i koža oštećena suncem i solarijem (jako gruba, izborana i zadebljana). U kombinaciji sa vrhunskim preparatima Rewiderm i Cellucur ima izraziti anti-age efekt. Prosječno je potrebno oko 6 tretmana, 1x tjedno.

Cijena 15 kn.

Preparati Restylan i Estelis Basic

Duboke bore između obrva, ili one koje se spuštaju sa strane nosa prema usnama (nazolabijalne) mogu se ispuniti preparatima Restylan i Estelis. Potrebno je 1-2 tretmana, a rezultat je odmah vidljiv i traje 6-12 mjeseci. Nakon toga postupak treba ponoviti. Ovom metodom mogu se naglasiti i povećati usne. Preparat je potpuno neškodljiv, identičan prirodnom koji se nalazi u našoj koži (stabilizirana hijaluronska kiselina). Cijena tretmana ovisi o dubini bora i količini upotrebljenog preparata, što možete saznati kad dođete na pregled kod doktorice koja radi tretman. Cijena pregleda je 100 kn, a cijena ampule Restylana od 1 ml je 2700 kn.

Cijena 2700 kn.

Dijamantna dermoabrazija

Dijamantna dermoabrazija je nova metoda koja umjesto kristala koristi prave dijamante. Vrlo je precizna i potpuno bezopasna i za osjetljivu kožu. Provjerite zašto se holivudske zvijezde (Nicole Kidman) bore protiv starenja upravo ovom metodom!

Cijena 230 kn.

Mezoterapija

Mezoterapija ciljano djeluje na uzroke i posljedice starenja kože ( bore, gubitak čvrstoće i gustoće, neujednačene pigmentacije). Terapiju provodi educirani liječnik .

u preparatu se nalazi 55 aktivnih sastojaka koji se ubrizgavaju u mezoderm (srednji sloj kože). Formula od 55 sastojaka ( 13 vitamina, 23 aminokiseline, 6 minerala, 6 koenzima, 5 nukleotida, 2 antioksidansa + hijarulonska kiselina) rezultat je tridesetogodišnjeg istraživanja i iskustva i ima dokazanu anti age učinkovitost. Rezultati su prirodni i postupni, a optimalno se postižu kroz 5 tretmana u 3 mjeseca. Mezoterapiju je moguće kombinitari sa ostalim anti age tretmanima (filleri, pilinzi glikolnom kiselinom, dermoabrazije, C.A.C.I.).

Preparat za mezoterapiju je proizvod farmaceutskog laboratorija Filorga, te  je namijenjen svim tipovima i stanjima kože. Rezultat je blistavi sjaj i izvanredan anti age učinak.

Uz tretmane mezoterapije, laboratoriji Filorga nude i pereparate za kućnu upotrebu čiji je sastav identičan onome u preparatu za mezoterapiju. Odlični su zasebno ili kao nadopuna tretmanima mezoterapije i održavanje učinka.

Trajanje tretmana 60 min. Cijena 850 kn.

GLYKOPEEL

Glykopeel je kemijski površinski dermatološki peelingu 4 koraka sa postupnim promjenama u pH vrijednosti kože. Tradicionalni peelinzi ne smanjuju i ne povećavaju pH kože postepeno već naglo. Ovaj tretman je nježan i pruža trenutačno vidljive rezultate bez nuspojava. Glykopeel se preporuča za tretiranje plitkih bora, kod gubitka elastičnosti kože, umornog tena, hiperpigmentacija, mikrocističnih akni i nepravilnosti na koži. Vidljivo poboljšava stanje kože. 

Proizvod sadrži 18 aktivnih sastojaka(glikolna kiselina, bijeli dud, smeđa alga, glicerin, vitamini A, C i E,kojična kiselina i medvjetka), provodi ga educirana liječnica, a optimalno je provesti 3-5 tretmana, 2 puta godišnje. 

Trajanje tretmana 30 min. Cijena 300 kn.

LASER

Crveni laser potiče sintezu kolegnih vlakana te  na taj način ublažava bore i istovremeno povećava elastičnost i tonus kože.

Plavi laser služi za ublažavanje hiperpigmentacija (tamnih mrlja, mrlja od akni) i smanjuje upalne procese na koži.

Trajanje tretmana 15 min. Cijena 120 kn.

ULTRAZVUK

Posebna ultrazvučna sonda za čišćenje lica bez istiskivanja (za komedone). Bezbolan tretman.

Trajanje tretmana 15 min. Cijena 100 kn.

C.A.C.I. Tretmani

C.A.C.I. je aparat za elektrolifting koji podiže konture lica zato što učvršćuje mišiće lica. Također stimulira proizvodnju kolagena i elastina, te podiže energiju stanica (ATP) za čak 500 puta! Zbog toga koža lica dobiva mladenački sjaj, a bore se smanjuju. Za razliku od drugih aparata koji djeluju na sličnom principu (mioskop, miolift, B.T.C.), jedino C.A.C.I. ima patentirani "Tsunami" val, koji je najučinkovitiji jer je najbliži fiziološkoj kontrakciji mišića. Tretman je bezbolan i ugodan, kontrakcije se ne osjećaju. Zbog toga je C.A.C.I. aparat koji daje izuzetan lifting efekt i usporava starenje kože. Tretman traje 80-90 minuta. Cijena je 380 kn.

RDT system (radijalna endodermo terapija)

Aparat za poboljšanje mikrocirkulacije i jačanje vezivnog tkiva. Radi na principu pulsirajućeg podtlaka. Izvrstan je za tretiranje svih faza celulita (edematozni, fibrozni i ožiljni), za linfnu drenažu na licu i tijelu, za ožiljke, za strije i bore. Tretmani se rade svaki drugi dan, ovisno o problemu i traje od 15 do 60 minuta. Cijena od 200-400 kn.

Najčešća pitanja

Medicinsko kozmetički salon Estema odgovara na vaša česta pitanja.

Radno vrijeme

Radno vrijeme

pon, sri, pet: 08-20 sati uto, čet: 13-20 sati subota: 08-15 sati

Kontakt

  • Medicinsko kozmetički centar Estema
  • vl.: dr. med. Rajka Lukovnjak - Vulelija
  • Adresa: Horvaćanska cesta 150, Zagreb (Vrbani)
  • Tel./fax: 01 3880 352
  • Gsm: 098 633 765
  • E-mail: info@estema.hr
  • Marketing: Anja Uzelac, 0992678319